SMV-Advice
Jane Hübschmann
Helge Hübschmann
logo
ErhvervsService
Vil du score kassen?

så ordner vi sagerne -

og du får orden i papirerne

Er du én af de mange, små virksomheder, der plages af opgaven med at føre bogholderi, afregne moms og aflægge regnskab?

Enten fordi du med møje og besvær forsøger at gøre det selv for at spare penge, eller fordi du måske betaler mere end nødvendigt for revisorassistance.

Der er intet lovkrav om anvendelse af registreret eller statsautoriseret revisor, før en virksomhed etableres i selskabsform (anpartsselskab eller aktieselskab)!

Som en lille, enkeltmandsejet virksomhed kender vi den lille virksomheds problemer – også med at holde styr på alle mulige – og umulige – papirer.

Derfor tilbyder vi dig at score kassen, der kan løse dine eventuelle problemer!

”Systemet” er enkelt:
Alle fakturaer, kontoudtog og andre væsentlige skrivelser lægger du i kassen, som du får udleveret. Du behøver ikke at sortere og organisere, men lægger blot det hele ned i den. - men husk at tage girokort, som du skal sørge for at betale.

På aftalte tidspunkter - ugentligt, månedligt, kvartalsvis, halvårligt alt efter aftale - henter vi kassen. Og senest 8 dage efter returnerer vi det hele organiseret og bogført med en saldobalance for den forløbne periode.

Når vi indgår aftalen, modtager du selvfølgelig en gratis instruktion i præcist, hvordan du skal gøre - og hvordan du skal arkivere de bilag og papirer, du får tilbage.

Hvis du ønsker det, kan vi naturligvis også lave din momsafregning og indberetning af moms via internettet. Så er du sikker på, at du ikke kommer for sent og skal betale strafgebyr – og vi skal nok huske dig på det.

Og du skal ikke vente med spænding på, hvad regningen nu kommer til at lyde på, for vi opkræver samme pris hos alle - du skal ikke betale mere eller mindre end din kollega eller konkurrent.